categorii de deseuri

Deseurile periculoase sunt ramasitele in continuare toxice si active ale unui proces defunct; cele non-periculoase sunt doar inestetice, uneori miros cam urat, insa macar nu mai au alta putere decat sa-ti provoace niscaiva disconforturi senzoriale – mai ales daca ai proasta inspiratie sa le ascunzi sub covor.

Deseurile menajere sunt o masa irecuperabila de tristeti domestice, ciuntite dincolo de orice posibilitate de a le mai recunoaste provenienta, de care nu mai poti decat sa scapi aruncandu-le repede si cu convingere in cel mai apropiat incinerator.

Deseurile de hartie pastreaza inca ceva din frumusetea fragila a primului an aniversat impreuna, si cu infinita rabdare se  pot transforma intr-o mie de cocori.

Deseurile de plastic sunt multe, sufocante si cam prea artificiale ; da-le la reciclat, poate te vor ajuta altii sa le gasesti vreun rost, sub o alta forma.

Deseurile agricole – apreciaza-le, chiar daca nu te poti abtine sa strambi din nas, caci de obicei nu se prea gasesc la groapa de gunoi, ci intr-o viitoare gradina infloritoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: